Over Kine Kaatsbeek

Kine Kaatsbeek is een praktijk voor neurologische revalidatie en kinesitherapie gelegen te Diepenbeek. De praktijk is opgestart door Kristien Vanoppen. Na 5 jaar ervaring op te doen als kinesist in de neurologische revalidatie, is ze in 2020 gestart met haar eigen praktijk Kine Kaatsbeek. Met haar betrokken en inventieve aanpak probeert zij samen met de patiënt zijn of haar doelstellingen te bereiken. Hierbij staan een individuele benadering en een actieve inzet centraal.

wachtzaal Kine Kaatsbeek - neurologische revalidatie - oefentherapie - Bobath - CVA - MS - Parkinson - NAH

Kristien Vanoppen

Sinds ik aan mijn studies kinesitherapie begon, was ik al meteen geboeid door neurologie en de rol van de hersenen en het zenuwstelsel in de werking van het lichaam. Doorheen mijn opleiding werd al snel duidelijk voor mij, dat ik graag met deze doelgroep zou willen werken. Met veel enthousiasme koos ik dus voor de afstudeerrichting neurologische revalidatie. Tijdens mijn master focuste ik vooral op de revalidatie bij personen met MS.

Na mijn afstuderen in 2015, was mijn honger naar meer kennis en expertise in de neurologische revalidatie nog niet gestild. Ik heb dus ook mijn diploma als Bobath therapeut behaald. Een specifieke opleiding voor de revalidatie van personen met een neurologische aandoening.
Daarnaast school ik mij ook steeds bij in andere onderwerpen, zoals de revalidatie bij personen met MS en Parkinson. Dit om steeds up-to-date te blijven en u een behandeling op maat en volgens de meest recente inzichten te kunnen geven.

In 2015 ging ik als kinesist neurologische revalidatie aan de slag bij kine- en logopraktijk De Mierheuvel in Paal. Hier heb ik met veel enthousiasme en toewijding de neurorevalidatie binnen de multidisciplinaire groepspraktijk uitgebouwd. In 2020 was het tijd voor de volgende stap en de start van mijn eigen praktijk gericht op neurologische revalidatie en kinesitherapie.

Kristien-Vanoppen-kinesitherapeut-Bobath-therapeut-scaled