Michelle Moors

Kinesitherapeut

Ik ben in 2021 afgestudeerd aan de UHasselt met als afstudeerrichting neurologische revalidatie. 

Al van jongs af aan wist ik dat ik een beroep wou uitoefenen waarmee ik mensen kon helpen. Daarom startte ik in 2015 met de opleiding kinesitherapie. Doorheen de opleiding merkte ik al snel dat ik erg geboeid was door de neurologische werking van het lichaam alsook de revalidatie die erbij komt kijken. Het leek mij boeiend om samen met de patiënt individuele doelen te stellen en deze samen zo goed mogelijk na te streven. Daarom koos ik voor de afstudeerrichting neurologische revalidatie.

In mijn masterjaren heb ik ervaring kunnen opdoen in het werkveld waaronder ook in het domein neurologische revalidatie. Verder voltooide ik in 2023 mijn opleiding manuele lymfedrainage ad modum Vodder. In de toekomst wil ik graag mijn expertise uitbreiden door mij te blijven bijscholen om op die manier de beste en meest evidence based therapie te kunnen aanbieden. 

Naast mijn passie voor kinesitherapie ben ik actief bezig in het leven of geniet ik graag van een lekkere pasta of drankje op het terras met vriendinnen.