Relaxatiemassage

Relaxatiemassage is een fantastische, doeltreffende manier om tot rust te komen, ook als er geen pijnklachten zijn.  De massage zorgt voor vermindering van vermoeidheid, pijnklachten of stress:  volledige ontspanning op lichamelijk, geestelijk en emotioneel niveau. Het hele lichaam wordt van top tot teen door knedende, zachte en warme handen aangepakt.  Deze massage geeft een gevoel van rust en heeft een helende werking op lichaam en geest.  

relaxatie massage

Energetische massage

Shambhala healing is een natuurlijke geneeswijze, waarbij de genezende universele levensenergie wordt doorgegeven door de handen van de Shambhala Master. Tijdens de energetische massage gebeurt er eveneens een Chakra-behandeling. Chakra’s zijn energie- en bewustzijnscentra in het lichaam, ook wel energieknooppunten genoemd. Een Shambhala behandeling kan je doen als je erg moe bent, of wanneer je wilt “bijtanken”, wanneer je fysiek en emotioneel zware tijden hebt gehad. Shambhala is geen wondermiddel.  Het brengt je datgene wat het leven op dit moment met je voor heeft.  

Oorkaarstherapie

De oorkaarstherapie is een oude natuurgeneeswijze volgens indiaanse traditie.  Door de warmte ontstaat een vacuümeffect en bij een ideale werking kunnen afvalstoffen het lichaam verlaten. Oorkaarsen stimuleren de doorbloeding, lymfestroom in de oren, keel, neus en bijholten. Ze reguleren tevens de druk in het oor en de bijholten. Daarnaast zorgt de therapie ook voor ontspanning en relaxatie. Een behandeling met oorkaarsen is rustgevend en beslist niet pijnlijk.  Om het evenwichtsgevoel te waarborgen wordt bij elke behandeling beide oren behandeld.  Alvorens de behandeling start, krijgt u een zachte, ontspannende en energetische hoofdmassage en massage van de oorschelp. Daarbij worden ook de lymfekanalen in de nek en hals geopend. 

Tarieven

Relaxatiemassages 
volledige lichaamsmassage ca 90 min: 75€ (enkel dames) 
rugmassage ca 30 min: 35 € 
massage achterkant (rug, nek, schouders en hoofd, achterkant benen en voeten) ca 60 min: 60€
massage voorkant (hoofd, nek, schouders, armen, handen, benen en voeten) ca 60 min: 60€
Energetische massage, ca 60 min: 50€ 
Oorkaarstherapie ca 45 min: 45€
Alle prijzen zijn inclusief btw. Enkel contante betalingen, geen bancontact! 
Er is geen tussenkomst van de mutualiteit