Pre- en postnatale kinesitherapie

Bij Kine Kaatsbeek kan je terecht voor begeleiding tijdens de zwangerschap en na de bevalling. Gedurende de zwangerschap ondergaat de vrouw veel veranderingen. Kristien en Jolien helpen als kinesitherapeut met de voorbereiding van je lichaam op de bevalling en kunnen je helpen bij fysieke klachten tijdens de zwangerschap, zoals bekkenklachten, rugpijn, continentieproblemen,… Dit door aangepaste oefentherapie en advies en tips die je kan toepassen in je dagelijks leven.

Ook word je begeleid in de voorbereiding van je lichaam op de bevalling.

Tijdens de postnatale sessies gaan we je hele lichaam en vooral de bekkenbodem trainen en zo vlot terug herstellen.

Je kan bij ons terecht voor pre- en postnatale kinesitherapiesessies op voorschrift van je gynaecoloog of huisarts. Verder kan je indien je geen specifieke lichamelijke klachten hebt, ook deelnemen aan onze “fitte mama” groepslessen. We hebben lessen voor tijdens de zwangerschap en postpartum. Deze groepslessen starten half oktober en kosten 15 euro per keer. De lessen zullen plaatsvinden op maandag en donderdag van 19u tot 20u. Oefeningen worden hierbij steeds aangepast aan het individuele niveau en aan de periode van je zwangerschap.

We bieden vanaf oktober ook verschillende infosessies in kleine groepen aan:

  • Infosessie “Fit zwanger”
  • Infosessie “Arbeid en bevalling”
  • Infosessie met partner: voorbereiding op de bevalling

Tarieven infosessies:
45 euro per sessie
120 euro voor het volledige pakket (fit zwanger, arbeid en bevalling en partnersessie)

Indien je graag meer info wenst, kan je ons steeds een mailtje sturen naar info@kinekaatsbeek.be of telefonisch contacteren op 011/942001.

Je kan je nu inschrijven voor de volgende sessies via onderstaande knop.