Lise Machiels

Lise kinesitherapeut

Kinesitherapeut

Ik ben in september 2021 afgestudeerd aan Uhasselt na een 5 jarige opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met als afstudeerrichting Neurologische revalidatie.
 
Ik ben van kinds af aan enorm graag met mensen bezig van verschillende leeftijden. Overal waar ik kon stak ik een handje toe en dat probeer ik nu nog steeds!
Tijdens mijn opleiding werd duidelijk dat het neurologische werkveld me het meeste aansprak, mensen met meer chronische aandoeningen vooruit helpen, leek me heel erg interessant. Samen met de patiënt voor zijn of haar doelen gaan en het beste eruit halen, staat voor mij centraal. Om dit optimaal te kunnen blijven doen, zal ik me blijven bijscholen om mijn kennis te verruimen binnen de neurologische revalidatie.
 
Buiten de praktijk kan je me soms lopend tegen komen in Diepenbeek of aan een tafeltje met vrienden of familie met een lekker hapje en wat drankjes. Je kan me ook altijd herkennen aan mijn duidelijke en enthousiaste lach!
Voor een goede babbel, een al dan niet slechte mop, veel plezier maar vooral een gevarieerd oefenprogramma kan je steeds bij mij terecht.