Katty Smeers

Massage- en relaxatietherapeut

Naast mijn hoofdberoep en mama van 2 pubers vind ik het belangrijk om mezelf en anderen de kans te geven om tot rust te komen in deze veeleisende maatschappij, waarin we onszelf vaak voorbijlopen.  Omdat ik ontzettend graag met mijn handen en met mensen werk, volgde ik de opleiding massagetherapeut. Voor mij is masseren een vorm van zorgen voor anderen:  fysieke symptomen van pijn en stress verlichten en het geestelijk welzijn verbeteren.  Een massage geven is voor mij net zo ontspannend als een massage krijgen.  Ik kan ervan genieten als ik voel hoe mensen onder mijn handen tot rust komen en erin slagen zich volledig te ontspannen.  

Vooral in de periode van een zwangerschap vergeten we vaak om te genieten. We maken niet de tijd om bewust bezig te zijn met het nieuwe leven dat in ons buikje groeit. En jawel, ook babymassage is zeer waardevol voor zowel ouder als kind. Wat geeft er meer voldoening dan je kleine spruit te laten genieten onder jouw liefkozende handen. Ik behaalde dan ook mijn diploma zwangerschapsmassage en (docent) babymassage. 

Naast “zwangere buikjes” en baby’s, ben ik erg aangetrokken door de helende kracht van energie, van waaruit ik na een boeiend leerpad mijn mastergraad in Shambhala behaalde.
Ik hou van lekker eten, kan genieten van een rustgevende meditatie en sta altijd open voor een gezellige babbel.