Inschrijvingsformulier perinatale workshops

We bieden volgende groepssessies in aan:

  • “Fit zwanger” (bevallingsvoorbereiding)
  • “Arbeid en bevalling”
  • Partnersessie: voorbereiding op de bevalling

Tijdens de sessie “fit zwanger” vertellen we je over de veranderingen in je lichaam tijdens de zwangerschap. We tonen je oefeningen die je kan doen om zo fit mogelijk te blijven en je lichaam goed voor te bereiden op de bevalling.

De sessie arbeid en bevalling bestaat uit een stukje theoretische uitleg over wat er gebeurt in de verschillende fasen van de bevalling. Verder leren we je houdingen om weeën op te vangen, ademhalingstechnieken voor tijdens de arbeid, pershoudingen en perstechnieken.

Tijdens de partnersessie leggen we kort het verloop van de bevalling uit. We herhalen ook de technieken van tijdens de sessie “arbeid en bevalling”, zodat de partner deze ook goed kent en je kan ondersteunen. Verder oefenen we druk- en massagetechnieken in en geven we je partner nog meer praktische tips.

We raden je aan om de sessie ‘fit zwanger’ bij voorkeur te volgen tijdens je tweede trimester of op het begin van je derde trimester. De sessies rond arbeid en bevalling volg je best in je derde trimester. Als de beschikbare data niet passen voor jou, kan je ons steeds contacteren en zoeken we een andere oplossing.

Deze workshops kosten 50 euro per sessie.

Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met wat meer praktische informatie.

Heb je nog vragen, dan kan je ons steeds contacteren via mail naar info@kinekaatsbeek.be of telefonisch op 011/942001. Of noteer je vragen in het vakje ‘opmerkingen’ onderaan en we contacteren je.

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.